POP-UP Brætspil - København

POP-UP Brætspil

Er du vild med brætspil og socialt samvær som ABDL person? Så er dette lige noget for dig :slight_smile:

Hvad er POP-UP Brætspil?

POP-UP Brætspil er en tilbagevendende begivenhed, hvor vi mødes på en spillecafé og spiller bræt- eller kortspil, dog uden en fast dato og sted for hver gang det afholdes. Det vil sige at du skal holde øje med ageplay.dk for at se hvornår og hvor det afholdes – Eneste du kan være sikker på er, at vi kommer til at hygge os over nogle bræt- eller kortspil. Det afholdes altid på en offentlige spillecafé, hvor der også kan drikkes en sodavand, kaffe, te spises snacks osv. Kort sagt en hyggeaften for os alle så længe vi har lyst.

Regler og krav

  • Du skal tilmelde dig for at deltage (og afmelde hvis du bliver forhindret eller syg). Der bliver ikke booket plads på caféen så hvis ét sted er fyldt, finder vi et andet i nærheden.
  • Der skal minimum være 4 deltagere ellers bliver det aflyst. Det dit ansvar at tjekke op på dette, i dette opslag på dagen, for at se om det er blevet aflyst!
  • Dresscode: Almenligt hverdags voksen-tøj (AB og fetich tøj er forbudt da det skaber uønsket opmærksomhed og utryghed for nye deltagere). Du må godt have ble på, men den må ikke benyttes til mere end at tisse i!
  • Du skal være fyldt 15 år+ for at kunne deltage.

Hvor skal vi mødes denne gang?

Onsdag den 27/3 - Kl 18:00

Bastard Café
Rådhusstræde 13
1466 København K

Hvad venter du på? Sæt kryds i din kalender! Kom og vær med til nogle hyggelige timer sammen :slight_smile:

Har du spørgsmål? Så skriv til mig @BabyMike (besked åbner sig automatisk)

1 Synes om

Så er det i morgen at der skal hygges med bræt-/kortspil på cafe i København centrum :clubs: :hearts: :black_joker: :game_die: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Synes om